Bleskový pochod : - Kessler, Leo, 1926-2007 (Válečné lítice, 2005)
Píše se rok 1942 - úderný pluk SS Wotan se vzpamatovává po tažení do Ruska. Jeho příslušníci jsou rádi, že byli staženi z fronty na krátký odpočinek. Avšak vyčerpaní muži pod velením plukovníka Geiera jsou vybráni pro novou misi... Britové plánují útok na francouzský přístav Dieppe. Nejdůležitější teď je čas. A existoval pouze jediný pluk, jenž se na místo střetu přesune včas, aby se stačil zapojit do obrany důležité pobřežní baterie - Wotan