Za oknem : 19 spisovatelů proti covid-19 - Auster, Paul, 1947- (Prostor, 2020)
Antologie devatenácti povídek převážně českých autorů, reflektujících situaci koronavirové pandemie, vznikla jako charitativní projekt na podporu boje proti této nákaze