Petr Chobot a já : kosmicky mystické spojení - Benettová, Pavla (Kvasnička Vladimír - Vodnář, 2014)
Autorka dává nahlédnout do dění okolo Petra Chobota na základě osobní zkušenosti. Prolínání "reality" s prostory za hranicí běžného vnímání je zpracované do srozumitelné formy, která je přijatelná i pro racionálně uvažující čtenáře. Člověk má tak možnost si uvědomit souvislosti, které jsou v knize velice sugestivně popisovány. Jedná se o velice svěží a čtivé dílo