Domácí chov slepic : nejlepší plemena pro malé zahrady - Krause, Antje (CPress, 2019)
Není slepice jako slepice. Existují slepičí obři a skřítci, slepice jednobarevné a pestré, pilné nosnice a svůdné krasavice, s klidnou povahou i temperamentní divoši. Asi se budete ptát: Jak si mám mezi těmito všemi extrémy vybrat to nejvhodnější plemeno? Na stránkách této knihy najdte vše potřebné pro to, abyste si vybrali to správné plemeno pro vaši zahradu