Jen vítr to ví - Simmel, Johannes Mario, 1924-2009 (Ikar, 2021)
Román oceňovaného rakouského spisovatele zavádí čtenáře do Cannes mezi místní nejvyšší honoraci, která je pro peníze schopná i vraždy. Společensko-kritický román s napínavou detektivní i milostnou zápletkou.