Sladké poklady české a moravské kuchyně - Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Prakul Production, s.r.o., 2019)
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich hvězdným kulinářským týmem přicházejí s kuchařskou novinkou, která již jen svým názvem způsobí velký rozruch na naší gastronomické scéně. Sladké POKLADY české a moravské kuchyně. Touto obsáhlou "sladkou" publikací doplňují a navazují na Vaňkovu dnes již ikonickou kuchařku Poklady klasické české kuchyně