Velká kniha půstu - Dahlke, Rüdiger, 1951- (Fontána, 2009)
Půst jako cesta k sebepoznání. Půst znamená mnohem více než přestat dodávat potravu svému tělu. Je to cesta komplexních zkušeností, jež vede k tělesné i duševní očistě