Kniha ztracených věcí - Connolly, John, 1968- (Albatros Media, 2020)
[Dvanáctiletý David se snaží vyrovnat se smrtí své matky. Cítí se opuštěný, společnost mu dělají pouze knížky. A ty k němu začnou šeptem promlouvat... Příběh o smutku a o ztrátě, o věrnosti, o lásce, o válce a o zázračné síle vyprávěných příběhů. Kniha ztracených věcí vychází v češtině podruhé, tentokrát obohacená o dva bonusové příběhy, které autor napsal pro speciální edici publikovanou 10 let od prvního vydání. Obálku vytvořila Renáta Fučíková.]