Příběh templářů - Vurm, Bohumil, 1952- (Edice České televize, 2011)
Populární knihy a filmy, v nichž templáři hrají klíčovou roli, dostaly templáře do širokého povědomí. Často však pravdu spíše zastírají a vytváří další falešné představy, které se neustálým opakováním stávají věrohodnějšími. Za smyšlenkami se přesto skrývá skutečný příběh, který je mnohem zajímavější a tajemnější..