Nová biokuchařka Hanky Zemanové - Zemanová, Hana, 1975- (Smart Press, 2019)
Kniha, která patří do každé rodinné knihovny, do rukou všech zájemců o ekologické souvislosti a všech milovníků dobrého a kvalitního jídla! Vše podstatné v tomto osvědčeném a krásném bestselleru zůstalo, aktualizovaly se však informace o tom, kde se dají nakoupit biopotraviny, přibyly informace o tom, jak se posunul prodej bezobalu a o nových bezobalových projektech, jemné aktualizace rozhovorů se zajímavými osobnostmi a informace o ochraně přírodní biodiverzity či zdravém školním stravování. Hančin přístup ukazuje, jak jíst i žít přirozeně zdravě a v souladu se selským rozumem