Meditace : objevte kouzlo relaxace, zbavte se stresu a strachu, zvyšte svoji kreativitu - Fontana, David, 1934-2010 (Jak na to (Slovart), 2012)
Srozumitelná a čtivá kniha z pera mistra meditace Davida Fontana, který se věnuje meditačním praktikám déle než čtvrt století, ukáže čtenářům, jak je možné meditováním uvolnit stres a napětí, navodit hlubokou relaxaci, zvýšit kreativitu a rozvinout svou skutečnou duchovní a emocionální podstatu.