Pod postelí něco slintá : Calvin a Hobbes - Watterson, Bill, 1958- (Calvin a Hobbes, 2010)
Pokud jste příznivci Garfielda a jiných humoristických stripů, nenechte si rozhodně tuhle knihu ujít. Vstupte do úžasného a fantaskního světa, plného podivných vynálezů (obvykle zastupovaných papírovou krabicí s neuměle načmáraným nápisem), makabricky se vraždících sněhuláků, monster převlečených za učitelku či ředitele školy a her s nepochopitelnými pravidly. Je to svět, který si člověk pamatuje z dětství... jen to Calvin dokáže dotáhnout vždycky trochu dál. Taky, kdo z nás měl v dětství jako parťáka filozofujícího a ironického tygra?