Ve víru - Caine, Rachel, 1962- (MOBA, 2020)
Gwen Proctorová unikla bývalému manželovi a zachránila svoji rodinu. Utéct se jí ale nedaří před jeho nechvalnou proslulostí sériového vraha. Ani před zvrácenými internetovými trolly, kteří stále usilují o to, aby byly jeho zločiny pomstěny. Gwen se ale schovávat nehodlá. Ne když má jedinou misi: vytvořit svým dětem normální životní podmínky. Teď se jí však ozvala žena v ohrožení. Marlene Crickettová z odlehlého městečka Wolfhunter má panický strach o sebe a o svou dceru. Když Gwen do izolované obce na venkově dorazí, Marlene už je mrtvá - a z vraždy lidé viní její dceru. Až na to, že té se Marlene vůbec nebála. Gwen neodjede, dokud nezjistí, z koho strach měla doopravdy. Jenže teď už je možná pozdě. Past už je nastražená a chystá se sklapnout