Poslední řecké léto - Baggot, Mandy (Baronet, 2020)
Další romantický příběh z autorčina oblíbeného ostrova Korfu, kam se po deseti letech vrací na dovolenou kamarádky z Londýna Heidi a Beth, která je čerstvě rozvedená, a setkává se tam s Lexem, svou prázdninovou láskou.