Zlodějský tanec - Pearson, Mary, 1955- (CooBoo, 2019)
Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem. Okolní říše však nehodlají tolerovat jeho panování, které se řídí vlastními pravidly. Na obzoru se objevuje mladá královna Vendy, která je odhodlaná vše změnit. Na tajnou misi vyšle bývalou vyhlášenou zlodějku Kazi