Anežka a kouzelná baletní sukýnka - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Bambook, 2020)
Pohádkový příběh o holčičce, která se díky kouzelné baletní sukýnce každý večer dostává do světa pohádek a kouzel. Anežka se touží stát baletkou a moc by si přála opravdovou baletní sukýnku. Maminka jí přání splní. Teprve večer doma holčička zjistí, že si z obchodu odnesla sukýnku kouzelnou, která ji v noci zavede do říše pohádek