Kniha neobyčejných kouzel - Kopsová, Kamila, 1981- (Tygří série (Edika), 2017)
Svět je plný kouzel. Někdy těch tajuplných, jindy až jednoduše obyčejných. Všechna ale mají jedno společné. Neuvěřitelně fungují a může je zažít každý z nás. Nepotřebujeme k tomu ani do kouzelné země, ani pomoc mocných čarodějů. Stačí vnímat svět kolem nás, objevovat jej a chtít něco změnit... V knize si přečtete příběh Lucy, která se ničím neliší od tisíce dalších kluků a holek. Jednoho dne však objeví na půdě starou Knihu kouzel. Spolu s Lucy zažijete dobrodružství a objevíte kouzla ze starobylé knihy, například: * jak přičarovat kamarády, * jak vykouzlit mamince úsměv, * jak si vyrobit sluneční kapky pro lepší náladu, * jak zvládnout zkoušku, * jak se zbavit strachu