Anna z Avonlea - Montgomery, Lucy Maud, 1874-1942 (Albatros, 2019)
Volně pokračující dobrodružství poetické laskavé Anny ze Zeleného domu, která se sama pokouší předávat jiným dětem své vědomosti a životní postřehy