Dobrých 100 - Fučíková, Renáta, 1964- (Pikola (Euromedia Group), 2018)
Jedinečný soubor karetních her podle stejnojmenné knihy! Připomeňte si, co dobrého se stalo v naší zemi za posledních 100 let počínaje rokem 1918. Celou řadu zábavných her můžete hrát se všemi ilustrovanými kartami najednou, nebo jen s částí. Vzpomínky, tipy a znalosti máte možnost si ověřovat (a nenásilně rozšiřovat) v krátkých textech na rubové straně. Hrajte doma nebo na cestách, s rodinou nebo ve škole, ve dvojicích nebo rovnou v celých týmech, na čas pro napětí nebo jen tak pro zábavu. Přizpůsobujte si pravidla podle svého. Vymyslete si další. Fantazii se meze nekladou!