Zkouška ohněm - Rollins, James, 1961- (BB art, 2019)
Když se velitel Gray Pierce na Štědrý večer vrací domů, zjišťuje, že jeho domov někdo vyraboval, jeho těhotná přítelkyně zmizela a na podlaze kuchyně nachází ležet Kat, manželku svého nejlepšího přítele, v bezvědomí. Bez jediného vodítka, které by se dalo sledovat, je jeho jedinou nadějí, že najde milovanou ženu a svoje nenarozené dítě, Kat, jediná svědkyně toho, co se stalo. Kat je však v polovičním kómatu a nemůže mluvit - dokud geniální neurochirurg nenavrhne radikální postup, jak "odemknout" její mysl na dostatečně dlouhou dobu, aby mohla zodpovědět několik otázek