Dračí srdce. - Galán, Ana, 1964- (CPress, 2016)
Kalovi se podaří rozluštit zprávu, kterou objevil v Kurielově chýši. Léčitel ho prosí, aby za ním okamžitě přišel do katakomb. Je to nebezpečné a mohla by to být past, ale Kale sebere odvahu a rozhodne se riskovat. Avšak jeho mise ztroskotá hned na začátku. Když se dostane do starostova hradu, chytí ho a zavřou do stejné kobky jako Kuriela! Jak se dostane ven, aby našel další semínko, a zachránil tak s kamarády a jejich draky mluvící stromy?