Tvůrce osudu - Shy, Alice, 1990- (Knihy Fenix, 2019)
Představte si, že byste byli schopní přečíst myšlenky jakéhokoliv člověka, kterého se zrovna dotknete. Jaké to podle vás může být? Úžasné? Vzrušující? Fantasy román Tvůrce osudu sleduje život chlapce, který je nadaný přesně takovouto schopností. Bohužel však velmi brzy zjistí, že umět lidem nahlédnout do mysli není ani úžasné, ani vzrušující, ale jednoduše děsivé