Dravec - Epstein, Marek, 1975- (Labyrint, 2018)
Dramaticky vystavěný román o takovém normálním domácím násilí - bitá žena, agresivní psychopat, o němž to nikdo neví a dcera, která toho všeho musí být svědkem. Existuje cesta ven? A kdo všechno je oběť?