Neobyčejná přátelství v přírodě - Dziubak, Emilia, 1982- (Pikola (Euromedia Group), 2019)
Kdo se ve světě přírody kamarádí? Kdo si pomáhá? Kdo komu připravuje snídani? Kdo koho s péčí ohryzává? Kocour Mourek provede nejmenší děti úžasným světem přírody, ve kterém vznikají neobyčejná a vzácná přátelství mezi zvířátky a rostlinkami, rostlinkami a houbami a houbami a zvířátky