Doktore, poplach, jde o všecko! - Taylor, Patrick, 1941- (Leda ; Rozmluvy, 2015)
Opět se setkáváme s Fingalem O'Reillym, svérázným a občas drsným, ale obětavým doktorem, za nímž pacienti chodí nejen s neduhy, ale i s osobními trampotami. Teď se ale doktor ohlíží do mladých let, kdy se chtěl jako čerstvý absolvent lékařské fakulty oženit s půvabnou porodní asistentkou Deirdre Mawhinneyovou