Tatu a Patu - vesmírné dobrodružství - Havukainen, Aino, 1968- (Tatu a Patu - neuvěřitelná dobrodružství, 2013)
Druhá kniha dobrodružství Tatu a Patu. Tentokrát letí do kosmu a vstříc velkému kosmickému dobrodružství...