Sedm kamenů lásky a ztráty : sbírka povídek ze světa série Cizinka - Gabaldon, Diana, 1952- (Knihy Omega (Dobrovský), 2019)
Kniha Sedm kamenů lásky a ztráty je sbírkou krátkých povídek - včetně dvou dosud nevydaných novel -, které poutavě a rozmanitým způsobem rozšiřují příběhy hrdinů série Cizinka