Čaroděj ze země Oz - Janovec, Ladislav (První čtení (SUN), 2016)
Otevřete tuto knihu a přečtěte si kouzelné vyprávění o Čaroději ze země Oz. Kniha je určena pro malé čtenáře, kteří si chtějí užít čtení a pěkné obrázky. Texty uvnitř knihy jsou vysázeny velkými písmeny. Kniha je vhodná i pro výuku čtení genetickou metodou