Břicháč Tom : jak jsem zhubl 27 kg a jak můžete i Vy! : jednoduché recepty do 30 minut - Kosačík, Tomáš ([nakladatel není známý], 2015)
Kniha odhaluje kroky mého úspěšného hubnutí, které mě zbavily nadváhy 27 kg a 33 cm v pase. Sám jsem se potýkal s nadváhou už od dětství a zkoušel jsem mnoho postupů, jak se nadváhy zbavit. Vždy jsem ale neuspěl! Váha se mi po každém pokusu opět vrátila, a tak jsem se točil v začarovaném kruhu dál a dál. Zlom přišel až ve chvíli, kdy jsem na to šel jinak. Zapomněl jsem na běžné rady, které všichni doporučují a našel jsi vlastní cestu. Hledal jsem vlastní postupy, vymýšlel vlastní recepty a nakonec jsem zhubl během jednoho roku 27 kg. Váhu si stále držím a žiji úplně nový život.Tady kniha Vám ukáže, že zhubnout může opravdu každý