Povídky z druhé ruky (Nakladatelství U Veverky, 2018)
Vlk zachrání babičku, Romeo skončí v blázinci, d'Artagnan hraje basket, Othello nosí sukně a Evžen Oněgin zpívá blues. 31 odvážných autorů recykluje slavné příběhy světové i české literatury a hledá nové pohledy na běžně známé zápletky. Vy si také můžete vyzkoušet, zdali poznáte, jakým dílem je ta která povídka inspirovaná. Koupí této knihy navíc pomůžete dobré věci - výtěžek poputuje na podporu projektu pohádkových čtecích babiček a dědečků