Dobrý večer, dobrou noc - Závadová, Kateřina, 1952- (Albatros, 2018)
Bohatě ilustrovaný výbor příběhů, které děti znají z televizních večerníčků. Pro předškolní děti. Dvacet osm pohádkových vyprávění, ve kterých se děti setkají s Rákosníčkem, Rumcajsem a Mankou, Makovou panenkou, vodníkem Čepečkem, vílou Amálkou, se zvířátky pana Krbce, Štaflíkem a Špagetkou i mnoha dalšími