Ztracený - Weaver, Tim, 1977- (Mystery Press, 2018)
Pro miliony obyvatel Londýna je ráno šestnáctého prosince stejné jako každé jiné. Ne však pro Sama Wrena, který vyrazí do práce, nasedne do metra - a už z něj nikdy nevystoupí. Po půl roce po něm stále není ani stopy. Policie je bezradná, a tak Samova manželka Julia osloví Davida Rakera,..