100 skvělých receptů pro domácí pekárnu - Bellefontaine, Jacqueline (Alpress, 2011)
Myslíte si, že koupený chleba není to pravé? Rádi byste ochutnali netradiční pečivo? Upečte si ho! Pomocí této knihy se vám to zaručeně povede! Najdete v ní stovku vynikajících receptů na chleby, slané i sladké pečivo a rozmanité druhy drobného