Šťastné a veselé - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2015)
Alex Cross je opět povolán k případu, stane se to v nejsvátečnější den v roce - na Štědrý den. Dramatická situace s rukojmími se nebezpečně vymyká kontrole a detektiv je nucen využít všechny své zkušenosti, důvtip a odvahu, aby zachránil jinou rodinu. Alex riskuje všechno - hrozí dokonce, že v tento idylický den se domů živý nevrátí