Co jsou hvězdy? : úplně první otázky a odpovědi - Daynes, Katie (Kuk pod okénko, 2018)
Hvězdy jsou zářivá světýlka na noční obloze. A to je všechno? Kdepak! Hvězdy jsou mnohem víc! S touto bohatě ilustrovanou knížkou s odklápěcími okénky zjistíš, co všechno má tvar hvězdy, která hvězda je k nám nejblíž a proč nejsou všechny hvězdy stejné. Jak přicházejí na svět? Kolik jich na obloze je? A můžu některou z nich navštívit? Odklápěj okénka a poznávej, co jsou to hvězdy