Riskovat se musí - Robb, J. D., 1950- (Klokan (Alpress), 2014)
Na ulici se najde mrtvola ženy. Na první pohled vše nasvědčuje tomu, že šlo o loupež, ale později vyjde najevo, že mrtvá tam byla jen pohozena. Následují další vraždy a krádeže složek z počítačů obětí. Když Evu a její kolegyni přímo na ulici někdo surově přepadne, potvrdí se, že i ony dvě jsou určeny k likvidaci. Jenže Eva se nedá a sama nastraží past... .