Chceš být zdráv? Aneb jednoduché vaření (Získej zdraví, 2016)
Vařte jednoduše a zdravě a nebudete potřebovat léky! Jak je známo zdraví začíná v kuchyni a proto dovolte otázku: Chcete být zdrávi? Tato knížečka vás provede jednoduchými, ale přitom důležitými principy, které se dnes již z mnoha kuchyní vytratily a přinese i mnoho dobrých receptů. Dnešní uspěchaná doba klade neustále větší nároky na to, co všechno se má udělat. K tomu, aby člověk byl schopen vše zvládnout, potřebuje především zdraví a čas. Jedno naše přísloví říká: "Když je člověk mladý, utrácí zdraví, aby získal čas a když zestárne, utrácí peníze, aby získal zdraví."