Prach a popel - Han, Jenny, 1980- (CooBoo, 2018)
Silvestr skončil velkým popraskem a Mary, Kat a Lillia nejsou připravené na to, co je čeká. Přehodnocují, co se stalo, a každá si to dává za vinu. Kdyby Lillia neodešla s Reevem, kdyby Kat zůstala - mohlo to celé dopadnout jinak. Teď už nic nebude takové jako dřív. Jenom Mary zná pravdu a je otázkou, jak s ní naloží a jestli dovede pomstu až do konce. Zůstane po ní něco víc než jen prach a popel, až vše spálí?