Kaštánkova dobrodružství - Schuster, Hynek, 1966- (Martin Leschinger - Flétna, 2015)
Do krajiny přiletěl podzim. A v jeden krásný slunečný den se narodil z dozrálého kaštanu malý mužíček. Dostal jméno Kaštánek a v lese zažívá spoustu dobrodružství.