Nebe voní Tebou - Hrašková, Eva, 1988- (Naše vojsko, 2018)
Mirka, po náročném dětství bez mateřské lásky, vychovávaná jen otcem alkoholikem, čelí životním vzestupům a pádům po svém; spoléhá se na pomoc z nebe. Její nebe má podobu levandulové louky, na které nikdy není sama. V dobrém i zlém ji provází matka, o kterou přišla v dětství při tragické nehodě. Co se však stane, když se s ní jednoho dne přijde maminka rozloučit?