Druhé jaro Mimi Tulipanové - Kubelka, Susanna, 1942- (Ikar, 2016)
Mimi Tulipanová, pětapadesátiletá atraktivní žena, režisérka reklamních filmů, která se navíc ještě zajímá o alternativní medicínu, přichází do let a zjišťuje, že jsou mnohem lepší, než se všeobecně traduje. Začíná nový, svobodný život..