Tajemství podivných vzkazů - Blyton, Enid, 1897-1968 (Albatros, 2017)
Strážmistr Goon dostává podivné anonymní vzkazy a požádá synovce Erna o pomoc. Pátrání však zahájil také Špekoun s přáteli. Kdo odhalí pisatele záhadných vzkazů dřív?