Tři prasátka - Kubašta, Vojtěch, 1914-1992 (pro nakladatelství Albatros v Praze ve společnosti Albatros Media a.s. připravilo nakladatelství B4U Publishing, 2016)
Klasický pohádkový příběh, který si znovu s dětmi zamilujete. Oblíbené prostorové leporelo od významného českého výtvarníka. Bylo - nebylo... Kdo už dnes ví? Ale vyprávěla mi to stará moudrá sova, která všechno viděla na vlastní oči, takže to musí být pravda. Žila jednou tři prasátka, která spolu jedla, pila a také hospodařila. Jednoho dne je napadlo, že by si mohla postavit dům. Panečku, to by byla krása! Ale jak už to tak bývá, zlý vlk jim jejich štěstí nepřál... Zamilujte si zas a znovu klasický příběh, tentokrát v prostorovém provedení slavného českého výtvarníka Vojtěcha Kubašty