Kmeny 90 : městské subkultury a nezávislé společenské proudy v letech 1989-2000 - Vladimir 518, 1978- (BiggBoss : Yinachi, 2016)
Po úspěšných knihách Kmeny a Kmeny 0 přichází Vladimir 518 v roli editora s poslední částí této výpravné trilogie. Publikace Kmeny 90 mapuje unikátní období devadesátých let pomocí vhledu do prostředí městských subkultur a okrajových kulturních společenství. V celkem 25 kapitolách kniha sleduje důsledky dramatických proměn, které nastartovala revoluce v listopadu 1989