Poslední čarodějka. - Marzi, Christoph, 1970- (Young adults, 2014)
Catalina Soleado přijíždí v oblaku z havraních pírek - Malfurii do Města na konci světa, do Lisabonu. To ona je Mefistia, zrádkyně. V Lisabonu se má setkat se svou babičkou Nurií Nieblou, mlžnou čarodějnicí. Catalina doufá, že babička jí pomůže napravit to, co způsobila, když srdce čarodějnictví, Malfurii, zničila. Stejně silně jako touží zachránit svět před Armádou stínů, touží ale také nalézt Jordího, kterého miluje