Opálová poušť - Haran, Elizabeth, 1954- (Klokan (Alpress), 2016)
Ovdovělý otec podléhá svodům půvabné pijavice a snoubenec před svatbou strávil noc s jinou ženou. Není divu, že Erin od oltáře prchá, jak nejdál to jde, do Austrálie. Setkání se sympatickým Jonathanem jí prozáří dny, ten ale musí odjet do Anglie dostát svým závazkům. Osud však ještě nevydal své poslední tajemství