Dinosauři a fascinující pravěký svět - Aredondo, Francisco (Sun, 2012)
Díky zkamenělým pozůstatkům, které byly objeveny na nejrůznějších místech světa, se o nich stále dozvídáme něco nového: jak byli velcí, čím se živili atd.