Lidské tělo : velká encyklopedie s 3D obrázky - Orlová, Kateřina, 1960- (Fragment, 2016)
Nahlédněte s námi pod povrch dokonale fungujícího stroje - do lidského těla. Dozvíme se, jak fungují všechny důležité orgány, prozkoumáme žíly a tepny, kterými v těle koluje krev, navštívíme zákoutí lidského mozku, odhalíme tajemství pěti smyslů a mnoho dalšího. Čím to je, že naše kůže na sluníčku zhnědne? Která mozková hemisféra ukrývá centrum rozumových schopností?Jak dlouhé je trávicí ústrojí? Zážitek z knihy umocní speciálně upravené obrázky a 3D brýle, díky kterým poznáte, jak to vypadá uvnitř kosti nebo jaký tvar mají červené krvinky či neurony