Prokletí trapáků - Kowitt, Holly (MOBA, 2014)
Jmenuji se Danny Shine a nejsem zrovna sportovní typ. Přesto se mi při jednom baseballovém zápase podařilo chytit míček. Jenže to znamená, že ho nechytil hráč na třetí metě a my prohráli... Celá škola mě teď nenávidí. Může být ještě něco horšího než být trapákem? Bohužel může. Ještě horší totiž je, když jste smolař. To je fakt prokletí...