Pomsta trapáků - Kowitt, Holly (MOBA, 2014)
Dannymu se sice podařilo dostat své jméno ze seznamu trapáků, přesto stále patří mezi smolaře. Navíc se pořád objevují nějaké problémy - jako třeba Ty Randall, který je jedním slovem dokonalý: sympatický, svědomitý a všemi oblíbený. Prostě pravý opak Dannyho. Nechá se Danny zaslepit žárlivostí, nebo se pokusí napravit chyby dřív, než bude příliš pozdě? Dannyho deník je jedno velké dobrodružství a rozhodně se nejedná o nudné čtení. Trefné popisy všech svých průšvihů, přešlapů, ale i veselých příhod Danny doplňuje vtipnými obrázky a komentáři, takže se máte opravdu na co těšit!